O meni

Moj blog je mesto na kome gradim sreću. Dok ga pripremam i stvaram, ja uživam, otkrivam nove stvari o sebi, širim vidike i slažem kockice u svojoj glavi. Pišem ga za sebe, ali i za vas. Moje ime je Katarina Pavićević, psiholog, NLP trener i ICI coach. Dobrodošli ste da zajedno kreiramo nešto dragoceno.

Blog sam osmislila, napisala tekstove, stojim iza njega i on je moje delo. Blog je i vaš ako vas bar neki delić onoga što pišem dirne, dopre do vas, ako pokrene u vama nešto što je bilo skriveno i uspavano, ako saznate nešto novo i korisno, ako vam pomogne da se bar na trenutak osećate onako kako se ja osećam dok ga pripremam.

Po zanimanju sam psiholog. Moje prvo radno mesto bilo je u centru za socijalni rad. Bilo je to žestoko, ali dragoceno iskustvo. Posle osam godina prešla sam na svoje drugo i još uvek aktuelno radno mesto – u jednu osnovnu školu i tu sam već nešto više od jedanaest godina.  

Pre oko četiri i po godine otvorila sam vrata još jednog sveta. To je svet neurolingističkog programiranja (NLP). Pošla sam sa namerom da završim jednu godinu edukacije, da samo vidim šta je to, a ostala do kraja i stekla zvanje NLP trenera. Ovaj blog je i nastao zahvaljujući NLP-u.

Zašto se ovaj blog zove „Moja radionica sreće“? Zato što meni ovaj blog i rad na njemu pomažu da budem srećnija. Kada malo bolje razmislim o sebi, sve što sam u životu želela je da budem srećna. Ali značenje pojma “sreće” se vremenom menjalo. Sada, posle skoro pola veka bivstvovanja na ovoj planeti i radeći sa ljudima skoro dve decenije, čini mi se da je sreća u tome da se slažete dobro pre svega sa samim sobom, a zatim i sa drugim ljudima, posebno onim vama najbližim i najdražim. Sva iskustva kroz koja sam prošla, sve ono što mi se u životu dešavalo vodilo me je ka tome, ka sreći, ka boljem slaganju sa sobom i sa drugima. Ako nešto od onoga što znam i što budem ovde napisala, dovede do toga da se i vi bolje slažete sa samim sobom i sa vama važnim ljudima, biće to još jedan povod za sreću – kako vašu, tako i moju.

Napomena:

Tekstovi su autorski i molim da, ako vam se nešto od onoga što ovde pročitate baš mnogo dopadne pa poželite da ga podelite sa ostatkom sveta, potpišete moje ime i stavite funkcionalni link ka ovom blogu.

Kod tekstova koji nisu moji, ali su mi se učinili korisnim da ih prenesem, staviću potpis i izvor.

Vaši komentari, ideje i predlozi su dobrodošli. Napišite mi koje teme vas interesuju i ja ću se potruditi da ih istražim i pišem o njima. Vaši komentari će prvo ići na odobrenje, pa će tek zatim biti objavljeni. Sigurna sam da neće biti puno potrebe da ih „cenzurišem“ ali sam za svaki slučaj ostavila i tu mogućnost. Kritike i neslaganja sa mojim mišljenjima i stavovima ću objavljivati, oni mogu biti veoma korisni i meni i vama. Neću objavljivati komentare koji budu nevaspitani i nepristojni, ako takvih bude bilo.  

Pozivam vas da zajedno krenemo u Moju radionicu sreće i da stvaramo dragoceni i lepši svet. 

Scroll to top
Facebook
Facebook
Instagram
Google+